Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, November 14, 2008

Esok TIMBANG DAY !!!

seram seh... bukan rasa turun berat, tapi cam naik berat. Mgu ni semgu my hubby ada rumah.. dia makan, aku makan, dia tido, aku masih makan gak lagi tuh. Pastu semgu ni direct ada je makan nasi sepinggan. Tak pagi.. tgh hari.. paling dahsyat, malam pun aku bantai makan nasi gak. Huhuhuhuhu

Bee Pollen lak asyik lupa medang nak bawak datang opis. Dah balik umah mmg lupa jelah jawabnya. Air kosong pun tak minum.. Adei... semangat dah luntur. Pe pun, gerder maintain pakai wpun besinya dah kuar sana sini.

Malam ni mama nak belanja makan lak sbb sekolah dia lulus 100% UPSR. Makan sedap laa pulak. HEhehee layanzzzzz
.
.
.
.
.

No comments: