Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, November 26, 2008

My JourNey To GAIN weiGhT


KFC.. Idamanku Selalu... setelah mengharung jem Selayang - Rawang selama 2 jam, kaki pun cam nak tercabut sudah.. my mum yg kesian tgk anaknya "jom laa kita benti makan long.. malam ni ko boleh laa makan malam"
Sejurus itu terus aku signal ke kanan.. my mum tanya nak ke mana. Kata boleh makan malam, tentu laa nak makan. KFC Rawang batu 16 (dekat umah MR) itu je yg terdekat semasa mak aku melafazkan kata-kata keramat ittew.. kang terkial2 cari kedai makan, mak aku berubah fikiran.. sapa yang rugi, AKU JUGAK !!!

Ini lah nasib ayam-ayam tersebut selepas 15 minit berlalu. Punya makan, smpi terlupa nak belikan untuk anak. Nasib mak aku cakap dia nak makan ayam seketul je.. lagi seketul nak kasi kat cucu dia.. huwaaaa... aku sbg mak kandung khaleef lansung tak terbayang nak tinggalkan kat anak aku seketul.


Sampai umah terus naik timbang. Kot laa berat aku bertambah sbb dah 2 malam makan malam. Fuh !!! masih di takuk yang sama.. tapi cam terasa kurang 500g heheheh. agaknya kalau tak makan KFC ngn mee goreng mamak, dah 124kg kot.

.

.

.

1 comment:

Asz said...

zel ... aku pun gi mkn kfc gak lunch tadi ... camne lah kita nk kurus eh .. huhuhu

btw, terkejut gak aku nengok tajuk entry ari ni ... mengapakah?!?? konpius jap ... hiks ;p