Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, March 25, 2012

Aaron Aziz versi setem - SETEM OMBAK RINDU


Aku baca kat Metro tadi..
Terus cari hp..
Aisey.. tertinggal pulak dalam kete..

Gigih tau bangun pi ambik..

Kak Zel : Hello bie, nak mintak tolong beli setem
MIJ : Setem Hasil ke?
Kak Zel : Bukan.. setem collector..
MIJ : Setem OMBAK laa tu..
Kak Zel : Ye betul..
MIJ : Dah habis
Kak Zel : Uwaaaa TIPU.. cari jugak tak kira!!

Malas nak dengar bini dia meroyan..
MIJ pun buat janji palsu.. (i konpem)
Nanti dia suh geng pos kat KL tolong belikan..

Ada 1000 set sahaja..
Apa ke beng sangat Pos Malaysia ni..
Wat laa 10000 ke hape..
Filem untung 10 Juta.. wat setem 1000 set..



POS Malaysia bakal menjual setem Ombak Rindu idea dari filem tersebut akan diadaptasikan keatas setem berkenaan. atas sambutan menggalakkan dari penonton sehingga berjaya mengutip 10 juta ringgit sepanjang 3 minggu tayangan di pawagam.

Diadaptasi dari novel popular, “Ombak Rindu” terbitan Tarantella Pictures dan Astro Shaw mencipta fenomena tersendiri. Pos malaysia telah memberi penghargaan kepada filem tersebut dengan menghasilkan album dan set folder setemku sekaligus menjadikannya filem pertama yang menerima penghargaan ini.

3 comments:

♥cikmOt♥ said...

aler, mana nak cari stem gini...dapat sekeping pun jadilah...wat koleksi

kakngah said...

huwaaa... IJ, ai nak gak sekeping....

Mimy Hamid said...

la pulak pos msia mmg nak glamer la..opss