Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, March 4, 2012

HP multiseat


Sekolah pertama yang akan menerima kehadiran aku..
SMK Air Kuning, Mambang di Awan..
Nasib baik.. cikgu yang akan di train hanya 4 orang..
Kalau wat nyer 20 org..
Akak pengsan dek non..

Benda ni laa yang akan diajar..
Masalahnya..
Aku belum pernah tgk pun sistem ni lagi in real..
Baru train ala2 virtual gitu..
Cam try pada simulator..
Esok laa nak jumpa pun..
Mau tak menggelabah..
Dah laa tak sempat baca habis Lesson Plan..
Harap2 boleh survive ler kat SMK Air Kuning ni :)

Lepas Air Kuning..
Tg Malim 3 hari.. lega..
Pastu Teluk Intan lak 3 hari.. hazabbb..

Aku kena ulang alik hokay..
Semua pasal Hasya..
Tak yakin nak tinggalkan dia..
Siang mungkin dia OK..
Malam.. selama ni nenen melekap je dalam mulut..
Takut kang demam pulak tetiba mami hilang tak balik..
Berkorban laa untuk anak..
Doakan keselamatan aku ulang alik tetiap hari :)
.
.
.

No comments: