Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, February 26, 2012

Keterlupaan..


Makin menjadi-jadi laa pulak..
Dalam semgu tu mesti ada 1-2 hari yg tak bawak handbag..
Hari ni pun sama..
Dah letak dekat dengan beg laptop..
Sudahnya beg laptop je aku angkat..
Handbag tetap di situ..

Masalahnya bukan pasal duit..
Takde duit pun..
Dok terapung situ laa tak masuk2 jugak..
Handphone tu..

Dah ler pejabat aku telefon dah rosak..

Bukan pasal nanti boss aku tipon..
Tu pandai2 dia laa call nanti ke..
Call pejabat sebelah ke..

Masalah kot laa ada apa2 jadi kat Kalep masa kat sekolah..
Kat Hasya masa kat umah BS..
Mana depa nak gagau cari aku..

Hari ni nak tulis DON'T FORGET atas kertas pink cam kat atas..
Pastu nak tepek kat sliding door..
So, masa kunci pintu tu...
Aku leh pikir apa2 lagi yang tak masuk Tora Terbang..

Laaaaa.... tulis Tora Terbang baru teringat..
Laki i dah pesan last week..
Tora Terbang patut dah service.. lebih 5K dah..

Aiyooooo!!!!!
.
.
.

1 comment:

noradzlina.kamdani said...

aku pun kdg2 pelupa..penat trace balik mana letak barang...