Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, February 20, 2012

Where Did I Came From


Malam tadi kat berita..
Dengar pasal buku ni :)
So, pagi ni google ler..
Nak tengok apa yang luch sangat pasal buku ni..

Dah tengok & baca..
Sengih sorang-sorang aku..



Memang ada ilustrasi yang agak keterlaluan..
Kat negara barat mungkin sesuai..
Kalau kat Malaysia ni.. agak kurang sopan..
Keterangannya pun terlalu detail..

Tapi.. pada pendapat aku..
This is the truth :)
The facts of life without any nonsense


Nak pulak budak2 skang ni jauh lebih advance dari kita dedulu..
Susah nak koyok depa ni skang..
Cam Kalep.. dia selalu tanya..
Kalep keluar masa mami kencing ke?
Sebab apa tau..
Sebab.. dia tengok kat TV scene2 orang beranak..



Zaman internet.. android.. ipad apa bagai ni..
Susah dah kita nak control pengetahuan depa ni..
Tak dapat kat buku.. depa surf kat internet..

Ada kebaikan.. ada gak keburukan buku ni..
Terserah pada diri masing-masing..

Apa pun.. buat pengetahuan anda semua..
Kalep masih merangkak2 lagi membaca.. :)
Alhamdulillah Maths agak baik..
Jadi laa kan pada takde perkembangan apa..
.
.
.

No comments: