Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, February 19, 2012

Lemau weih..


Sejak2 nuff lemau..
Aku lagi laaa 10 kali lemau..
Bayangkan dah 4 bulan takde BE..
Nak kata traffic jatuh.. takde laa sangat..
Cam biasa laa..
Kalau sehari 2-3 entry banyak laaa org masuk..
Kalau sehari 1 entry lemau.. lemau laa jugak visitornya..

Rasa hidup ni dah takde citer..

Pi keje.. balik keje..
Gaduh dengan anak..
Gaduh dengan apak... OPSSSS

Tgk TV..
Online.. FB..
Baca novel..

Pi keje..
Online lagi..


Diet pun lemau gak wei..
Takde mood nak naik stepper ke hape..
Balik keje tu pikir nak tido jer..

Orang order DVD pun dah takde..
Aku paham ler tu..
Maybe sbb bulan Jan hari tu gomen gaji awal..
Pastu tak gaji2 dah smpi 23hb ni..

Orang datang PID pun lemau sama..
Asyik2 muka yang sama gak datang..
Nak kata PC hazab.. dah ada 5 pc baru..
Memang patut tutup kot PID ni dah..
Tak relevan dengan kehendak semasa..

Bebudak skang dah boleh online di mana-mana..
Semua ada smart handphone.. smart TV.. tablet..
Apa ke nak dihadap PID yg hazab panas ni..

Dari minggu lepas aku dah pasang azam untuk tegar lagi berblog..
Tapi tak terlaksana jugak..
Siap terfikir.. nak snap jer apa2 gambor yang menarik sepanjang hari..
Pastu hapdet kat blog..
Konon jer tuh..

Nak snap gambor anak sndr pun dah malas..
Asyik recycle guna pakai gambor2 yg dah ada..

Lemau dan makin lemau.. lemau.. lemau...


GAJI AKU MANA GILERRRRR!!!!!
.
.
.

1 comment:

si tuan putri kiUt said...

bawak2 bertenanggg zelll huhu