Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, July 4, 2012

Birthday Papa ke-36


Seperti biasa..
Bini dia  ni igt je nak beli hadiah ke hape..
Kalau time aku..
Alasan.. tak tau laa mami nak apa! :)

Takpe-takpe..
Mami dah biasa sebut je apa yang mami nak!


Si perut bulat tu sibuk nak bukak sama.
Dia ni kat umah sebelum makan malam..
Memang tak berbaju..
Sebab dah confirm comot sbb dia jenis makan sendiri...


Tu dia hadiah..
Takde laa mahal mana pun..
Maklum laaa.. masa beli ni..
Isteri dia dapat tau kontrak habis..
Menggigih gak ler beli hadiah..
Mana tau ini laa kali terakhir boleh kasi hadiah dengan duit sendiri..

Last aku bagi MIJ jam..
Masa hantaran kahwin..
Lepas jam tu rosak..
MIJ pun takde laa pakai jam smpi sekarang..


Aku dah war-warkan dari dulu..
Yang besday MIJ aku nak makan kek..
Ikut hati tamak.. nak beli sebijik besor tu..

Fikir-fikir balik..
Buat apa aku nak menjahanamkan diri lagi..
Penat2 makan telur 3-4 papan..
Dah tu nak makan kek besor sebiji..

Maka, beli 2 potong kek sahaja..
Choc Indulgance tu mmg habis kat Kalep sorang..
Aku dan Hasya makan yang White Choc Macadamia tu..
MIJ.. dia tak minat kek SR :)


Kalep pun ada bagi hadiah kat Papa..
Dia beli guna duit sendiri..
Dia belikan papa kapal layar kecik..
Semalam masa papa nak pergi keje..
Dia bagi..

Dengan pesanan..

NANTI PAPA BALIK KEJE.. BAWAK BALIK KAPAL TU.. KALEP NAK MELAYARKAN NYER DALAM BALDI!!

Terus Papa tinggalkan hadiah di kat Pej Pos Slim :)
.
.
.

1 comment:

noradzlina.kamdani said...

papa nyer birthday tp xmo mkn kek... perghhh