Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, July 30, 2012

Cheapest Shopping Village Giveaway...


Sapa yang nak hadiah daripada Cheapest Shopping Village..
La ni depa tengah buat giveaway :)
So, join ler..

Tak susah pun..
Tak payah buat karangan 100 patah perkataan..
Tak payah susun puzzle..
Tak payah anta gambar..
Tak payah timbang berat..

CUMA PERLU LIKE PAGE CSV..
Pemenang akan dihubungi oleh pihak penganjur..
Selepas 31 August 2012..

Mudah je.. klik link di bawah, pastu LIKE



Selain itu.. la ni CSV tengah buat pre-raya sale..
Jengah ler.. kot2 ada yang berkenan..
Soal harga tak payah risau..
Nama pun CHEAPEST!!... tentu sahaja termurah di pasaran :)


Antara barang-barang yang tengah sale la nih..
Ada periuk kukus.. ada sendal pintu..
Ada kuali roti jala.. ada sealer..
Ada tudung sangai..
Ada korek telinga digital..
Dan macam2 lagi..


Ini mmg Kak Zel berkenan sangat..
Sebab risau Hasya terkurung dalam bilik..
La ni letak apa tau kat depan pintu..
MICROWAVE!!

Betul tak tipu.. kalau letak benda2 ringan nnt dia angkat buang..

Harga benda ni nak tau bape kat CSV?

RM2... murah tak? murah tak? :)


Ini pulak pengorek telinga berlampu..
Kak Zel ada ni tau..
TQ to owner kedai bagi hadiah..

Harga.. RM3.00..
Betul ni.. jangan tak percaya :)


Ni pun aku berkenan jugak :)

Kuali tanpa sempadan..
Senang nak buat roti jala time nak terbalik2kan tu..
Lagi senang kalau nak wat pizza atau wat burger bakar..

Harga = RM20!!



Yang ni pun akak ada gak :)

Mula-mula akak ingatkan kole tau..
Pastu bila buka tengok ada lubang2..
Igtkan pengukus kecik..
Rupanya penapis minyak..

So, kata laa minyak tu guna utk wat kuih cekodok..
Pastu nak guna balik utk goreng pisang..
Boleh laa tapis lebihan tepung tu supaya masakan tak rasa hangus :)

Harga.. RM10.00


Yang ni sesuai untuk yang tengah diet laa sangat tu..
Aku rasa harga yang CSV bagi ni..
Memang melepss punya murah..
Aku ada beli periuk kukus ni dulu kat Tg Malim..
RM70.00 cina tu tekan aku..
Bukan cap buaya pun..
Cap ntah hape2..
Tak smpi setahun penutupnya tak boleh bukak dah sebab berkarat..

Tapi yang hat CSV ni..
Harga cuma RM37.00 untuk diameter 30cm

Murah dowh...

Untuk barang2 lain..
Korang kena laa pi view sndr kat CSV punya fanpage..
Jangan lupa LIKE..
Nanti ada peluang menang hadiah giveaway :)
.
.
.


1 comment:

Mimi Sharif said...

Kak Zel.... Terima kasih...
I lebiu.... :)