Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, July 2, 2012

Tak dapat diet dengan betul


Hari ni cukup susah diet..
Wpun bawak bekal air 4.5 liter..
Namun utk sehari ni.. 1.5 liter je minum..

Sebab aku follow MR sign agreement..
So, tak berani laa minum banyak-banyak...
Dah laa jalan2 kat KL ni tak dapat diduga..
Cam tadi balik, dah masuk hiway..
Tup-tup jammed gile2 sbb ada accident kecil..

Smpi umah...
Tak larat dah nak masak apa2 makanan diet..
Giler penat..
Last2 makan spagheti Hasya + sekeping pizza..

Berat masih statik 119kg..
Maybe sebab cik "P" dah menjengah..
Kali ni takde period pain..
Semua berjalan lancar..

Esok tak Atkins kot..
Sebab lusa besday MIJ..
Takkan makan kek telur rebus kan..
Mesti makan kek betul :)

Tak Atkins tak bermakna aku akan makan nasi + minum air gas..
Mungkin esok low carb sahaja..
Dan plan nak buat sup ayam + sayur-sayuran :)
.
.
.

6 comments:

D Yatie said...

salam..pertama kali datang sini...ehehe...semoga misi & visi tercapai.. ^_^

mia-ina said...

gd luck kak zel...sentiasa kuatkan smgt akak ye

noradzlina.kamdani said...

xpe la zel..darurat.

gebu's fairy tales said...

kak, kalu akak lapar waktu pertengahan tu, minum air je la eek?

DORAWANTAN said...

wow...u do drink plenty of water... dats good...

takpe, keep it up... minum air yg byk boleh buang toksin dan naikkan metabolisme...

I want to lose weight said...

a-ah minum air jelah..