Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 24, 2012

Nikon D3000 fullset

Sesiapa yang nak nmpk dalam gambar HAWT giler..
Nak-nak yang dah dapat pakai baju raya saiz baru..

Ni ada peluang keemasan kamu berbuat demikian :)

My kawan nak let go DSLR set dia..
Dengan harga yang meleleh air liur di bulan puasa..


Item : Nikon D3000 fullset
Lens : AF-S Nikkor 18-55mm f3.5/5.6 VR
Includes : Charger, stripe, media card/ memorycard, battery, screen protector,rubber viewfinder, tripod, 2 camera bags
Price : RM1000 (nego)



YE BETUL!!

1K sahaja utk kesemua barang di atas..
Lagi boleh nego..

Nego tu maknanya boleh dibawa berbincang laa lagi..

 

Sebab musabab dia nak let go?

Sebab ia adalah sangat jarang diguna..

Aku paham sangat ler..
Sebab aku yang miang ni pun ada DSLR jugak..
Kemudian aku ada 2 orang anak yg cam terebir..
Dan dia pun sama..

Maka.. pilihan kepentingan muncul di situ..
Nak terhegeh2 bersama DSLR?
Atau memegang anak2 dengan kejap?


D3000 ni sangat sesuai untuk beginner..
Lebih kurang je dengan aku punya D3100 tu..
Hat ni kira abang Long dia laa..

So, sapa berkenan.. nak tanya2 dulu ke..
Boleh hubungi owner melalui FB dia..


.
.
.

3 comments:

-iLLa- said...

sapa yg berkenan tuh beli la..mmg sangat murah!!

Diksu said...

nape nak jual?

ayunie_good said...

salam, saya dah msg dlam fb owner kamera ni...dah 2minggu tp x jwab2 lg....nak contact mcm mane lg ni???