Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, April 26, 2012

Geram ker?!!!


Ada orang tanya..
Apsal hapdet citer Korea je Kak Zel?
Anak2 tak buat apa-apa ke?
Kalep takkan takde hal dia buat?

Wah.. sungguh mengambil berat ye korang :)

Tq-tq..

Sebenarnya.. akak korang ni stress noks...
Terdapat sms-sms yang mengganggu fikiran, hati, emosi, fizikal semua terdera..
Tadi nak release sket.. aku siap dera MR suh baca sama-sama..

Setiap pagi..
Mood hakak hilang disebabkan perkara-perkara begini..
Smpi opis.. terus tkde idea nak hapdet apa..

Akak tahu gangguan ni akan berterusan..
Selagi tak mendapat laaaaa...

Jangan speku boyfren lama sms balik!!!

Boyfren lama klu tengok hakak skang ni..
Dia terus buat sujud syukur tau sbb takde jodoh :))

Berbalik kepada gambar di atas..
Si kenit tu tengah main Fruit Ninja..
Dia tak belah buah-buahan..
Tapi dia tunggu bomb..

Rupa-rupanya..
Kalau asyik bagi kebabooomm..
Dapat 50 markah bonus tau :)


3 comments:

kakngah said...

maknanya...
si kenit tu lg terer la main ninja tu dr mak dia.. kehkehkeh!!

suerynn.adie said...

Zell cita Love rain tak de ke????

I want to lose weight said...

Love Rain tengah main... lum abih tayang lagi kat Korea