Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, April 2, 2012

Kembali ke pangkal pejabat...


Sampai-sampai pejabat pagi ni..
Dah laa lewat sebab hujan..
Wpun takde kena mengena hujan dengan aku pi pejabat..
Tak kira.. itu laa alasan pagi ni..

Sampai-sampai.. turn on semua PC..
Sekali ada sebijik tak boleh On..
Godek sana sini.. tetiba bau bangkai..
Aku syak cicak telah masuk ke dalam power supply..
Pastu bunuh diri dalam tu..

Berkocoh-kocoh pulak ke kedai komputer..
Nak tukar mende tu..
Kena laa dalam RM45.00..
Ikutkan aku boleh je tukar sendiri..
Tapi TAK KOSER!!!

Pastu lepas lunch masuk opis balik..
Dah kepala aku lak migrain..
Pagi tadi sejuk sbb hujan..
Ptg panas pulak..
Maklum laaaaa..
Dah sebulan aku berhawa dingin dalam lab computer sekolah..
Bila kembali ke opis sauna aku ni..
Lain benor rasanya..

Apa pun aku gembira dengan pejabat hazab aku ni..
Tak payah terkocoh-kocoh..
Tak payah nak pedulikkan hal org lain..
Tak payah nak bagi avaluation form..

Sini.. I'm The Boss.. :))
.
.
.