Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, April 2, 2012

Nama sebenar Aaron Aziz



Untuk yang share gambar ni dari FB aku hari ni..
Ekceli, aku dah tau gambar ni photoshop semata-mata..
Kerana di Rotikaya.com
Sudah dipublishkan gambar ini bersama dengan IC yg asal..

Ramai pulak yang share tu..

Ok, isteri Aaron Aziz dah beri penjelasan..

Nama Aaron Aziz sebenarnya ialah Aaron Mustapha bin Aziz..

Tak kisah laa apa nama dia..

Yang penting..

AKAK PENCINTA AARON AZIZ!!!!
.
.
.

7 comments:

Mimy Hamid said...

kak nak baca penjelasalan wife dia kat ner

mia-ina said...

yg ptg real nama dia tetap ada

Xuera said...

PERKARA YANG BAIK ELOK LAH DIKONGSI BERSAMA...:)

http://beautifulstory-azura.blogspot.com/p/business-opportunity.html

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

wah... fanatik nyaaaa

noradzlina.kamdani said...

sian abg aaron yg encem tu ..mcm2 org dok buat tahi kt dia..dlu ms dia popular kt singapore jek xde pun org buat cam tu...

I want to lose weight said...

April fool konon..

mama iris said...

sian abang harun eh aaron....... jasmin hamid rilek je nama sebenar jamiah binti hamid takde org kecoh2 kan....hhahahaha....