Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, September 9, 2012

Tak sempat nak bluesssss


Setelah bercuti lama..
Hari  ni masuk keje gak wpun tekak perit.. kepala sakit..
Banyak keje sendiri yang nak dibuat :))

Mula-mula..
Nak minta maaf pada yang order bahan bakar..
Dah ler korang semua dah bayar..
And selalunya 2-3 hari pas bayar, barang dah pos..
Kali ni terpaksa pending lama sket..
Wpun keje2 membakar boleh je buat di rumah..
Namun, bila 2 anak dah demam..
Memang tak terbuat..
Hari ni laa baru nak start bakar apa yang patut..

Dah tu.. siap ada order yang hilang :(
Hasya yang membaran di hospital..
Telah membaling hp aku jatuh ke bawah katil..
Katil hospital bukan cam katil rumah kita tu rendah..
Tinggi dekat 1.2 meter..
Terus laa bengong X8 aku tuh..
Sampai WhatApps pun hilang terus..
So, sapa yang order melalui WhatApps tu..
Harap contact Kak Zel melalui emel @ sms ASAP..

Pasal apa sakit Hasya..
Nanti aku citer next entry..
Pagi ni hp giler aku dah tak boleh wifi..
Tak leh nak send gambar ke blogger..
Huhuhu.. petanda nak kena beli gak Galaxy Y ler tuh :)

.
.
.

2 comments:

pnsusu said...

tanda nak bertukar hp baru tuee...cepat tukar he he he

ibh_sue said...

Elok la tuko tu..Beli lg canggih..Senang skit nak biz :)