Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, September 24, 2012

US Dollar :)


Gaji jugak akhirnya..
Tengah berkira-kira..
Baper RM kah harus ditukar ke USD..
Rasa cam sesaja nak pi je betnam ni..
Tapi, kang takut dah smpi sana..
Baru menjejeh2 nak beli macam-macam..

MR dgn Ezey siap bukak order untuk kain2 betnam..
U ols boleh order secara terus dari Malaysia..
Nanti 8-10 Oktober,ada live telecast dari Betnam ke sini..

Boleh request masuk ke Group FB depa..
Maklumat lanjut kat FB Makcik Rehan..

Dengan aku jangan pesan apa-apa..
Ni kali pertama aku ke Betnam..
So, aku tak tau apa yang best kat sana..
Lagipun, cukup laa dengan membawa berat badan aku ni..
Tak koser nak memikul berat dengan barang2 kiriman orang pulak..

Hahahaha.. statement kejam tak hengat..
.
.
.

2 comments:

AIN NAZRI said...

nanti dah balik sini cerita laa pengalaman kat betnam tu ye kak.. tahun depan bulan 1 saya pon nak g betnam gak buat petama kalinya... share ler tip n pengalaman sekali ye

Nurrul Mohamad said...

kak zel, barang kat situ murah2, tp tips dr saya hehe: kalau tanak beli jgn sentuh (esp d market) sbb dioang kadang2 jenis paksa kita beli. saya aritu pergi balik hanya belanja 700+ kak (tiket,otel,n jalan2 beli brg tp brg tak byk la..utk family je)