Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, September 30, 2012

Terapi Kak Raw - Part I



Sebenarnya..
Rawatan Terapi Kak Raw ni..
Sangat terkenal di kalangan ibu bapa yang ada anak istimewa..
Seperti Cerebral Palsy, Autistic dan Down Syndrom..
Selain itu.. ada jugak parent yang bawa untuk kes2 lain..
Cam lambat bercakap, migrain, minta air untuk anak periksa pun boleh..

Kalau di google TERAPI KAK RAW..
Boleh jumpa banyak blogger..
Yang kongsi pengalaman berikhtiar dengan Kak Raw..
Setakat ni semua memberikan ulasan yang baik-baik..


Boleh LIKE page Terapi Kak Raw..
Untuk yang berminat nak tau kaedah rawatan yang digunakan..
Takde jampi serapah..
Takde pengeras bukan-bukan..
Yang penting bawak bandage dengan krim Nivea je..
Kalau tak bawak, kat sana pun boleh beli..

Yuran pendaftaran dan rawatan..
RM2 sahaja..
Bayaran untuk rawatan.. seikhlas hati..

Nanti aku sambung lagi bagi info pasal Kak Raw..
Khaleef pun akan ada banyak lagi sesi dengan dia..
Apsal Khaleef menjalani rawatan?

Pun.. nanti laa aku ceritakan :)
.
.
.

5 comments:

-iLLa- said...

ooo kak maknanya ini cerita yg dr gambar kalep kena lilit tuh eh?
info sangat berguna....nnti akk cte yer..pernah dgr jer pasal "buat rawatan dgn kak raw" x tahu pulak byk rawatan laen boleh..nnti cte kak eh..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

ooo... patut la ber bandage...

Nieza Ishak said...

Aku pun sejak 2menjak ni dah study pasal kak Raw ni ... nanti2 nak bawakkan zulaikha pi sana. Tengah carik masa yang sesuai.

susi said...

jauhnya nak ker gedangsa sana...anak lelaki ada masalah pembelajaran...mcm mn cara rawatannya tu..berkesan ker Zel?

I want to lose weight said...

kak.. buleh google..
hat kalep ni tak tau ler lagi, sbb baru balut sekali