Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 4, 2011

Cable car..








Tak payah cari aku celah bedah mana..
Sebab aku tak naik pun :)

Tak berani!!!

Aku pernah cakap kat MIJ..
Kalau dia bagi aku RM1000 cash..
Baru aku naik cable car ni.. :)

Time depa berjimba atas gunung nun..
Aku ngn Hasya lepak bawah..
Makan eskem Magnum Classic..
Sambil tengok ikan kat kolam..
.
.
.

3 comments:

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said...

ooooo.. igt kan akak naik..
huhuhu...
tgk cable car kt langkawi..
sgt la tinggi...

x berani...

Ms AiReEn MoHd said...

hahahah makan eskem ye...ko ni naik tu pun takut tah hape hape jer....tak de manenyer putus tali cable tu...abis kalau g genting pun ko tak naik cable car tu ker?

noradzlina.kamdani said...

aku gayat gak nek cable car tu..tp aku nek gak..