Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 10, 2011

Comeinya apam-apam ni


Kalep nampak aku dok surf2 pasal apam ni..
Kemain excited lagi dia..
Dok tanya bila mami nak buat?

Dah jumpa resepi yang boleh di follow..
Tapi mak aiii...
Giler rumit..

Time buat apam dot dot dot tu pun penat..
Tu baru takat dot dot dot..
Belum melukis ladybird..


Jumpa lak apam angry bird :)
Kreatif nyer laaa org2 Malaysia nikan..
Boleh lukis memacam atas apam yg comel tu..


Mmg detail cara membuat nyer..

Akak lak, kena cari roh merasuk dulu..
Baru boleh buat ini apam..
Sabar ye Kalep ;)




7 comments:

kakngah said...

hadoi... aku buat apam gula merah pun batat nok.. ini nak buat apam angry bird...

umialya said...

akak wt apam polkadotpun, kdg2 dotnya terbesar, kdg2 terkecil, inikan pula ladybird, x kuasa!!!

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu...aku nk mkn jek...

I want to lose weight said...

hehe comel, tak sanggup nak makan :)

mimie1678 said...

ohh.... tak cukup lambat tgn aku nak buat benda alah nie...

POSH76 said...

mmg kiut syg nak makan comei sgt

eT said...

suka tgk apam ni...rasa syg nk makan...huhu