Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 11, 2011

Cinta ARIL


Aku tak tengok pun citer ni dari awal..
Sekali aku baca post kat wall MakcikRehan..
Eh, dia tengok citer melayu laa...
Tajuk Cinta Elysa..

Kalau MR yang made in UK dah tgk..
Maknanya drama ni mesti best..

So, dengan gigih aku mendownload dari episod 1 - 4


Jumaat lepas marathon laa aku ngn MIJ tgk citer ni..
Hampir2 takmo g BBQ pasal nak kasi perabih..
Maknanya citer ni lagi best dari makan :)


Korang benci Zila Bakarin ye..
Aku lagi benci Fasha Sandha..

Mengada merengek-rengek yang bukan-bukan..
Bajet comel..
Eeee.. tak sesuweeeiiiii...

Aku rasa cam dia terlebih umur nak jadi adik Aril..
Apa lagi nak jadi girlfriend Aril..
Aisey, banyak lagi laa heroin muda belia jambu2 skang ni..




10 comments:

m.q said...

hahahaha...sentap dgn pasah sandha nampak!!!! :p

I want to lose weight said...

Tak sentap laa..
Aku ok je..
Cuma dalam drama ni dia kurang menyerlah

kakngah said...

aku tgk bersungguh2 malam tadi. eeeuuwwww sore FS melalak atas katil papa dia meninggal. lagi merdu si hasya melalak la...

Mimy Hamid said...

sana sini duk citer ni...sy jugak sentap laki asik layan drama korea, cina...iskkkkk

ratusiput said...

sokong2...fasha sendat...tak sesuweiii...

I want to lose weight said...

Mimi.. download je :)

Khen.. fasha sandha sila main watak mak tiri muda :))

noradzlina.kamdani said...

aku x layan cite nih...

I want to lose weight said...

cer layan :)

mama iris said...

tu laa.....takde ke pelakon muda lain yg sesuai bwk watak budak kolej?pls la...zaman drama Natasya dulu blh la nak jd budak kolej.....tp saya sgt suka hari selasa skrg.....#gediklebihdaripasahsandhalagi

amy subari said...

saya juga sudah terpengaruh.....