Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 10, 2011

Dato' Ahmad Jais meninggal dunia


Sumber dari forum cari..
Dato' Ahmad Jais meninggal dunia jam 9.00 pagi tadi..

Terus mood aku jadi sedih..
Bukan apa..
Arwah abah aku adalah peminat tegar Ahmad Jais ni..
Kalau karaoke..
Confirm lagi Ahmad Jais dia layan dulu 1 VCD..
1 VCD hokay.. bukan 1 lagu :)

Lagu feveret dia..
Budi Setahun Segunung Intan, Gelisah, lagu-lagu asli..

Huhuhu.. tetiba jadi rindu sangat pada arwah abah..
Wpun aku ni jenis nmpk cam tak kisah je..
Tapi sebenarnya takde satu hari pun yg aku tak terfikir pasal abah aku..

Aku selalu terbayang..
Kalau abah aku masih ada..
Camne agaknya happy nyer dia dengan 5 orang cucu..
Arwah abah aku mmg suka sangat dengan budak-budak..

Dah ler malam tadi, Kalep tanya aku..
Kenapa atuk dia mati?

Apa-apa pun..
Al-fatihah untuk Dato' Ahamd Jais dan arwah abah.. :(




3 comments:

Wanita Mutalib said...

al-fatihah untuk arwah Dato' dan arwah abah akak.

Mimy Hamid said...

Alfatihah buat kedua nya..Dato Ahmad Jais dan Abah kak zel

noradzlina.kamdani said...

alfatihah..baru tahu la...