Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 18, 2011

Cengeng !!!!

Patutnya entry ni wat malam tadi..
Baru hangat sket..
Tapi baru separuh jalan tgk drama..
Hasya dah terlentuk atas aku tido..

Pagi ni dah sejuk..

Apa pun..

Venci aku ngn si pasah ni hokay..
Cengeng.. Cembeng..
Merengek-rengek tak tentu hala...
Orang lain pun mati bapak jugak..

Nasib baik Zila Bakarin bagi  PANG!!! sekali malam tadi..
Lega sket aku..

Nak tgu Aril lak kasi lempang kat dia..



6 comments:

POSH76 said...

aku pun rasa cam nak lempang minah ni lembik bebeno... tengok pun sebab aril yang macho ganasss tu hehe

Ms AiReEn MoHd said...

ko da nape emo pg ni ..wakaka aku pun tgk gak citer ni....aku nak pang zila tu jer...pasha tu walaupun citer tu atas name die aku tak pot kat die pun....

m.q said...

aku rasa pasah lebih sesuai jd kakak pd Aril hehehehe...
tak kena gaya la manje2 camtu kt budak2 cam Aril tu hoho..

I want to lose weight said...

patut citer ni nama CINTAI ARIL :))

Tie-Ibu wawanisolehah said...

hahaha..betul2 nak2 time dialong "boleh saya panggil awak abang?" tu dialong reka sendiri ke hape

noradzlina.kamdani said...

aku rs geli la tgk cite ni...xbesh xbesh xbesh