Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, October 6, 2011

Selalu Jemahat tak camni...




Selalu Jumaat la paling steady sekali..
Maklum laa hari terakhir bekerja..
Pastu rehat lama lak tuh..
Kadang2 tak muncul pun balik belah petang :)

Tapi hari ni..
Bermula dengan tertinggal barang penting...
Dah jauh, tapi terpaksa patah balik..

Pastu sampai umah MIL..
OK..
Beg susu bawak..
Siap dalam tu ada 2 ice pack lagi..
Tapi SUSU YILEK!!
Bawak bekas je susu tak bawak...
Tak koser dah nak patah balik..
Nasib kat umah MIL ada balance susu smlm dalam 5oz..
Harap-harap cukup untuk bimbam smpi kul 12.00 kang..

Sampai pejabat..
Adoyai...
Kunci pejabat lak tinggal..
Tu ler semlm gatal tangan sangat pi bawak turun..

Yang penting..

Jumaat ini sangat PELIK!!!!




1 comment:

mimie1678 said...

aku pun ada perasaan cam tue gak... huhuhuhuh... ada lain sikit...