Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, July 11, 2011

PENGUMUMAN PENTING

gambar hiasan semata-mata


Kerani Mel merangkap suami kepada tokei bahan bakar..
Telah memberi peringatan pada isteri kesayangan dia..

Camni bunyi pesanannya...

"MAMI, HABIS STOK POS EKPRESS MAMI.. PASNI TAK BOLEH DAH POS BENDA-BENDA PAKAI POS EKPRESS.. BUAT POS LAJU.. INI ARAHAN.."

Huhuhu.. kamu semua pun pahamkan..
Maknanya kos pengeposan akan meningkat jugak secara automatiknya...

Tapi yg beli takat 1-4 keping.. akak wat keras hati je..
Lebih pada tu, sorry ye.. terpaksa guna Pos Laju dah pasni..
Jadi, make sure ada penerima di rumah @ di pejabat..
Kalau tak, kena pi pick up kat post office..

Takpe jangan risau..
Yang beli banyak-banyak..
Cam tak biasa lak akak bagi diskaun banyak gak kan..
Jadi tak terasa laa peningkatan kos pos ni..

Banyak ni tengah queue nak masuk senarai ;)
.
.
.

2 comments:

Ezey Collections said...

Ingt pos aku je saja2 wat peraturan mcm tu..rupanya semua ye..hehehe...aku malas n bungkus2 benornya kalau takat baju sepasang..aku bubuh je dlm sampul pos ekpress hat rm7 tu..mulai hari ni smua pos adalah mnggunakan pos laju jugak..x suka...

I want to lose weight said...

kalau tak mengelembung takpe wei..
aku malas pos laju ni sbb nak kena packing.. pastu nak isi borang.. pastu nak pi sebelah..