Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, July 24, 2011

PROGRAM DIET RAMADHAN - Attention Untuk Peserta

Sebelah kanan (bwh chatbox) adalah senarai yang mendaftar..

NAMUN, anda baru pre-registration je tuh..
Nama anda akan betul-betul masuk contest..
Setelah syarat-syarat di bawah dipatuhi :)

1- Sila emel gambar diri dan gambar timbangan
diet_lwc@yahoo.com
(boleh hantar antara 25/7/2011 hingga 31/7/2011)

Nyatakan

No. Peserta :
Nama Penuh :
Berat Sekarang :
Berat Idaman 1 Syawal :


2- Sila join group FB Program Diet 50 Hari
(later akan tukar ke Program Diet Ramadhan)

* yang takde FB account, sila maklumkan melalui emel


3- Update berat di group Program Diet Ramadhan pada
1 Ramadhan bersamaan 1 Ogos 2011



Setelah melakukan 1-2-3, barulah officially anda dalam contest..

Senang jekan..

Lama tu masa diberikan untuk snap2 gambar..
Ada 7 hari.. takkan tak sempat kot..
Ini laa yang menjadi penanda aras anda serius atau tidak mahu kurus..
Kalau setakat 1-2-3 pun malas nak buat..
Sila redho anda akan gemuk selama-lamanya... :))
.
.
.

5 comments:

Zareene Saifuddin said...

zel,
gambo timbangan 25-31/7 tu hari2 mau timbang & email kah? tulun explain dengan lebey detail sket... sorry arrr.. SANGAT BLUR..ini pestaim masuk diet contest nih... tengkiu, zel..

I want to lose weight said...

BUKAN.. itu masa yang diberikan untuk menghantar 2 keping gambar tersebut

N a d i a said...

take note!

HaLiMaTuN SaAdIaH said...

okey bos..will do :)

amaniammar said...

sis..

amaniammar dah send latest picca n current weight

smg Ramadhan ini mengajar erti bersederhana dan tawaduk dalam menjalani ibadah...

Selamat Berpuasa..