Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 5, 2011

Result Timbangan ke-4 - keseluruhan



Timbangan ke-4..
9 orang naik berat hokay..
Yang MIA pun ramai..
Yang dah dapat kaler oren..
3 kali tak hapdet berat..
Ikut peraturan mmg dah out..
Tapi takpe.. sila hubungi Akak untuk bagi penjelasan..

Pemenang utama minggu ini
JUE RAYYAN - berat turun = 3.5kg, LWP = 5.11%
So, sapu semua hadiah minggu hokay :)

_______________________________________________

Ulasan untuk berat aku yang naik 800 gram..

Hehehe.. sebenarnya aku dah tak berapa diet sangat..
Dah mula balik membantai milo setiap pagi..
Horlick setiap malam sblm tido..
Milk booster paling berkesan iaitu Soya Yeo's pun minum jugak..

Sejak mula PD50H..
Susu badan menjadi sangat sendu..
Dulu kemain dah tukar botol 9oz..
Skang dah pakai balik botol 4oz..

Seperti yg telah diberitahu dulu..
My baby akan dapat keutamaan..
Sebab susu aku tu laa sumber makanan utama dia..

Cuma diharapkan, minggu depan dia dah start solid food..
Menurun sket laa selera susu dia tu..
Skang ni.. 3oz x 6 kali menyusu waktu siang..
Dulu takmo EBM beku.. skang terpaksa layan jugak..
Dah gading takde.. tanduk pun berguna juga :)
.
.
.

5 comments:

::( ';')جو أمير(';' ):: said...

wah.. terharunya nama diumukan sbg pemenang.. tak sangka sgt2.. alhamdulillah.. usaha dah mbuahkan hasil.. :) .. time kasih kak zel.. :)

Bicikut said...

hahaha gile ar korang ni

Some1...somewhere...somehow... said...

soya yeos tu tukau le kpd SOYRICH....amik yg no sugar added...jgn
amik original or broen sugar...
~wyra~

Some1...somewhere...somehow... said...

brown sugar lak...beras merah

Min Aina Ila Aina said...

Rasanya menjelang mingu ke5 ni peserta perlukan motovasi. Apakata minta peserta buat entri motovasi yang memotivasikan sesiapa yang membaca dalam hal penurunan berat badan. Sekadar cadangan.