Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, February 5, 2011

1st Day Hasya

Ni gambar-gambar dari camera..
Hari tu tak dapat nak letak dlm blog..
Sbb lepas beranak tak tau camera dok mana..

Ni baru jumpa balik..

So, sempena Hasya dah 30 hari..
Layan....

Ni sejurus sebelum pi bilik operation..
Dah pucat lesi kepenatan baring dari kul 9.00 pagi..
Time ni dh lebih 11 jam..

Inche Izman dah ready nak masuk bilik operation..
Time depa tengah buat persediaan tak leh masuk lagi..
Dah belah perut.. baru depa panggil suami masuk teman..

Hasya - 10 minit lepas keluar..
Berdarah lagi tu..
Sekeping ni je laki aku snap..
Jadi laa.. aku tau dia pun penat & panik sumer ada..


Dah anta masuk bilik..
Time ni nurse suh bagi susu badan..
Tapi aku pun tak reti camne nak bagi..
Yang hairannya.. Hasya pandai pulak cari nak nenen..





.
.
.

10 comments:

Farra Dhelina said...

comell!! kulit merah lak tu!!

umialya said...

grrrramnya tgk bb, cute sgt2

ratusiput said...

tetibe rase teringin nk beranak bila tgk hasya yg comei ni...

norhasniza said...

very the comel

Kaseh said...

lahaaiii terharu aku tgk pic2 ni semua....hasya serius comell

ibh said...

Emm..saat2 yg indah...terharu tau..simpan buat kenangan tuk hasya..

pearls.. said...

ZEL...

AKU JELES KAT KO.. DAPAT BB GIRL..

Maharani said...

comel nyer hasya!!! kulit pink2 pulak tu. lepas ni bole la hias dia dgn hairband cantik2!!

noradzlina.kamdani said...

walla....

adelina said...

Memang seronok dapat bebe girl...impian setiap ibu yang ada anak laki. Semua comel!