Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, February 21, 2011

Tiba-tiba.. NOH HUJAN itu hensem..



Aku tak pernah kisah pun Noh ni sapa..
Lagu Hujan yang aku tau..
Lagu Aku Adikmu dan Engkau Abang..
Tajuk pun tak tau hape :)

Tiba-tiba Ahad lepas melayan Mentor 5..
Tgk Noh on d way ke Sri Pentas dari KLIA..

Eh-eh.. tiba-tiba akak merasakan..

NOH ITU HENSEM LAAAAA....

Lebih-lebih bila dia melayan makcik tua tak sedar diri tu..
Dengan HUBBY AI yang tak sedor sore cam musang mati terkepit...

NOH time tu sangat hensem...

Tunang dia juga sangat lawa..
Apa-apa pun..

Tetiba..

Akak Zel adalah peminat kumpulan HUJAN :)


.
.
.

6 comments:

yannalayola said...

hhahahaaa..... boleh pulak tetibe ehh zel...

Mia-Ina said...

mia pulak lps tgk dia potong rambut balik dr umrah..ok lak style dia..

I want to lose weight said...

kannnn....

AkUiStInI3 said...

kak zel, sama la kita, pas je tgk noh rain kat mentor ahad lepas, mcm dah minat lak kat dia..hehe

AkUiStInI3 said...

sgt lawak ok bila akak tulis "Lebih-lebih bila dia melayan makcik tua tak sedar diri tu..
Dengan HUBBY AI yang tak sedor sore cam musang mati terkepit..."..HAHAHA,,sapa2 yang ada tgk mentor mmg tringt la kat mamat ni..

I want to lose weight said...

Betui.. tak tahan tengok bini dia..
Mula-mula igtkan mak lelaki tu..

pas dia tak abih2 HUBBY AI..

rasa loya pulak..