Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, February 8, 2011

Kakak Kechik..

Kakak Kechik ni..
Kalau dengar Hasya nangis..
Aku lum sempat angkat Hasya..
Dia dulu sampai..

Nampak cam sayang sangat2 kat Hasya..
Tapi jangan ibu dia pegang Hasya..
Kemain marah lagi dia..

Kakak Kechik pun tak lama lagi nak dapat adik.
Dalam sebulan dua lagi..
Ibu dia ni.. rekod 2 kali bersalin seblum ni..
2-2 prematured baby..
Yang kali ni belum tau lagi..
Tapi check-up yang baru lepas..
Kepala baby dah engaged..
Baru 7 bulan..

Esok Hasya check-up sebulan & ambik injection..
Seriau gak ni.. sbb kena bawa Hasya sorang-sorang..
Orang lain sumer busy.. Papa lak tak dapat cuti..

Hasya tak macam Khaleef..
Khaleef dulu senang dihangkut kesana-sini..
Buh je dalam car seat.. diam laa dia..

Maybe sbb Hasya fully breastfeed..
Tu yang lain kot..
Dia bukan boleh berbau mami dia..
Dan-dan tu mulut tercungap-cungap cam ikan tak dpt air..
.
.
.

7 comments:

Kaseh said...

boyotnya pipi hasya zelll.. dpt gomol sedap nih...

zatie_izzati said...

hahaha.... mmg bb yg bf cam tu le zel.. die mmg pantang bau mami die.

✿etiey erywan✿ said...

kakak cerdik :)

✿etiey erywan✿ said...

kakak cerdik :)

✿etiey erywan✿ said...

kakak cerdik :)

ratusiput said...

iskk pp hasya...cam jemput2...makan skit leh tak..ehehe..

noradzlina.kamdani said...

gebu pp hasya.