Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, February 16, 2011

Sejarah mungkin berulang...

Ikutkan aku taubat dah bab pukin memukin ni..
Namun apakan daya...
Aku takde pemandu peribadi..
Yang boleh membawa daku ke mana sahaja..
Kalau tak senang laaa..
Dok belakang, selak baju bagi Hasya mengempeng sepanjang perjalanan..

Hasya dah start travel bersama aku & Khaleef sahaja sejak umur 25 hari..
Mula2 dulu takde masalah sangat..
Kalau cukup bagi menenen sebelum perjalanan..
Confirm dia tido je..

Tapi skang dah tak boleh dijangka..
Ada hari OK.. Ada hari KO..
Kalau bukan hal2 penting buleh laa benti tepi jalan kasi nenen..
Tapi kalau dah asyik benti je.. ape kehei nye kan...
Membiarkan dia melalak smpi merah padam muka..
Lagi laa aku tak sanggup..
Nak memandu pun tak senang..
Nak bagi dia susu botol sambil memandu..
Tora Terbang bukan ada auto cruise..

Maka.. Hasya pun dah start memukin..
Cam laa abang Kalep dia jugak..
Ke mana nak tumpahnya kuah..
Kalau tak ke nasi..
Tumpah atas meja kan rugi :)
.
.
.

3 comments:

nurulhudaresad said...

comel tol bebudak kalo isap puting...khayra dulu taknak.....kalo tak sumbat la jgk..hehehe

Amiizaa2001 said...

tak per zel.....lama2 ilanglah nanti kukinnya:):)

Ms AiReEn MoHd said...

ehh baby memukin tomey ape..aku suke jerrrr..nak gak nti..psst hasya ade geng nti..