Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, February 28, 2011

Berangankan FOC :)

Ngepam 4-5 oz pn nak memekak dalam FB..
Dalam blog..

Eh, suka aku laa..
Susu aku.. blog aku.. FB aku..
Ada aku mintak susu ko?!!

Tetiba.. hahahahaha...
Dari avent manual yg cokia..
Berangan nak freestyle terus..
Lebih kurang 1/2 bulan gaji ni..

Tapi gaji aku ada tertunggak 2 bulan..
Hutang-piutang lak dah setel dgn duit saving..
Haruskah pejam mata dan order..

Ada satu iklan kat mudah.com.my..
Jual RM1450.00..
Ni dah murah ke mahal?

Rehan.. ko sila imejin..
Kalau laa Jeman terserempak dengan aku kat dapur gini gaya..
Tengah masak nasi ngn goreng ikan..
Agak-agak pastu dia lalu tak makan?!!!
.
.
.

15 comments:

-iLLa- said...

wakakaka...nk tergelak tol statement yg terakhir tuhhh......

Kaseh said...

wakakakakak tak senonoh ar ko...

makcik rehan KJB said...

kah kah kah kah.... silap2 ikan rentung jadi arang mcm aritu. hahah

nurulhudaresad said...

haahhahha....nak tersembur ayaq kopi kami minum petang2 ni..apa la kak zel....

MaMa aDaMaQiL said...

rasenye harge tu dh ok..bese pn rm1600++ kn..tp skang ni ade org main kutu medela ni..so xde la beban sgt rasenye...cube k.lang tgk kt kumpulan ibu menyusu FB..

MaMa aDaMaQiL said...

tgk link ni

http://www.facebook.com/mamAdam#!/home.php?sk=group_166907716669964&view=doc&id=197945640232838

http://anakibushop.blogspot.com/2011/02/kutu-freestyle.html
(yg ni nk start 2nd batch dh)

Ms AiReEn MoHd said...

wakakakakaka ngoi jer ayat ko yg last tu....jeman tu mmg aku tak kenal la...tapi kalau die serempak mau die lari mcm abi hurairah dlm citer hantu kak limah tu woi....wakakakkaa ZOMBAAAA pam tetek...

kakngah said...

aku baru tau.. ada pam nenen yg cool gini.. jakun aku jap. aku ingtkan bila pam nenen kene duk dendiam.. tokleh buat apa2..
kalau gini gayanya.. bkn blh goreng ikan jek.. mcm2 benda blh buat sekali..

Nieza Ishak said...

rembat zel ... ;)

ratusiput said...

jap2 aku pun nk imagine...ehehehe...

littlehumblelynn said...

zell

harus beli kalo ada bajet :)

cik jijah said...

kekekekek!!! kak zal.. kak zel.. saya takut bukan dia tak lalu nak makan nasi goreng akak.. benda lain pulak dimintaknya kanggg.. hahahah

LiaNa YuSoF said...

OMG.. xboleh saya bayangkan..... hahahaha... kelakar la kak zel ni..

Mrs weck said...

saya guna freestyle ni. Harga dia Rm1060.00 je. Beli memalui eBay.com. Best dan cara dia sedut susu mcm bayi! Senang nk pump kat opis, sbb ianya senyap je,xde org bley dgr..hehe.

I want to lose weight said...

Tak jadi daaaa...
Dah bulan Jun ni nak jadi auswipe..
Takde maknanya nak freestyle hape pun