Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, February 4, 2011

Emosi..

Nak-nak bila time tak bergaji ni..
Status gaji pun tak tau camne.. ada ke tidak..
Keje lagi ke tidak..
Semua tak confirm..
Apa yang confirm?!!

KEPALA #@*&*&%!# LU LAAAA!!!

Berbalik pada emosi terganggu aku semula..

Skang ni sumer nak meluat..
Kena lak aku takde keje nak buat kat umah..
Selain dari menyusu anak.. memerah susu.. menidokan diri & anak..
Makan.. tu jelah keje..

Maka aku ada banyak masa nak tebeng kat blog org.. kat FB org..

Pastu bila dah baca.. Meluat pulak..
Tapi sbb takde keje.. aku terjah gak pergi baca..
Dah baca loya tekak pulak..

Ke aku mengalami masalah JELES..
Yelah.. aku skang kan banyak masalah..
Tengok orang lain takde masalah.. gumbira.. bahagia..
Lagi anak-anak sume bagus-bagus.. baik-baik.. pandai-pandai..
Anak aku sekolah pun dah tak mau..

Tanda-tanda nak meroyan ke hape ni ?!!

Tapikan.. bila aku tanya kawan-kawan lain..
Depa habaq... KAMI PUN MELUAT SAMA...

Kwang.. kwang... kwang...
.
.
.

4 comments:

iswatie "colours of life" said...

sabaq weih....but kalu aku pun rasa meroyan gak..hahahahahaha

pi la keluar jenjln release tension

Kaseh said...

aku takde anak so konpim ko tak meluat ngan aku.. gamba hasya baru takdek eik.. ala zel. selagi ko bleh rest kat umah ko rest la dulu.. nati dah kerja ko stress hal kerja pulak.. releks je dulu..settlekan satu2... now yg pentng family ko.. dak khaleef kecik lagi ko..biarla kalau dia takmo g skool dulu pun..

makcik rehan KJB said...

aku yang suci murni : blog mana yang ko meluat ni? sampai hati tak ajak aku meluat sama-sama.... aku bosan tau coti 4 hari tak buat apa2.

Kak Mah said...

otak aku pun jem duk umah 4 hari cam orang giler... kwang kwang kwang... nak bizi body gak..blog mana tue?