Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, February 16, 2011

Bengkak Susu...

Baru 2-3 hari keje..
Dah hampir cam nak kena masalah ni pulak..

Wpun bawak pam..
Dan sudah pam..
Tapi cam rasa tak kosong..
Masih keras dan sakit..

Maybe sbb Hasya dah tak isap direct cam selalu..
Selalunya setiap jam.. ada je dia ngempeng..

Cam hari ni..
Lagi naya.. lupa bawak pam..
Padahal tadi kat umah MIL.. dah ready letak kat tepi meja..
Last2 pasal Inche Izman terlupa surat..
Dah tu aku kena patah balik ambik..
Lansung tertinggal pam..
Kiranya ni dah masuk jam yang ke-4...
Organ tenusu masih belum dikosongkan..

Skang ni cam nak tarik nafas pun dah rasa sesak..
Hujung tu.. jangan cakap laa..
Sakit cam tertusuk duri mawar..

Asal aku duduk je..
Terus basah baju..
Nursing pad pun tidak dapat membantu..

Apsal yang aku gigih dok tunggu lagi PID wpun takde gaji?!!

Sebab hari ni bawak 1 kete je mai pejabat..
Maklum laa laki akak skang kan keje kat sblh je..
Kang kalau aku balik dulu..
Nak kena patah balik lak time lunch..
Kang sian tak makan.. dah ler slim river ye tak..

So, ni tunggu dia siap keje..
Dan desup terus anto aku balik dulu..
Aku dah patah selera nak makan..
Nak cepat2 sua "tek" kat Hasya..
Dan perah..
.
.
.

7 comments:

nurulhudaresad said...

teringat dulu2 time netekkan khayra....mcm nak demam kalu kene bengkak susu....

Yu'xan Lee said...

hehehe, akak pam pakai tgn je la, kiki...eh tp nak simpan dlm apa ek, pam tinggal confirm botol susu pon tinggal kan, akekeke...

Zana said...

baik2..takut nnt sampai demam je, bila demam kang susu merosot...gud luck zel

✿etiey erywan✿ said...

hmmmm sakit kan. silap haribulan boleh demam sbb bengkak susu ni .. take care yer

noradzlina.kamdani said...

ohh sakit la klu bengkak tetek..bole jd demam tau....

iswatie "colours of life" said...

hang perah guna tgn jer zell....jgn la bg bengkak susu..seksa badan weihhh..

kalu malaih suruh laki ko yg perah kan..eh?? * larikkkk*

I want to lose weight said...

Bekas takde wei..
Takkan nak perah masuk singki..
Sayang!!

Dah laa susu aku tak selebat susu-susu kome..

Tapi semlm.. smpi je umah MIL.. terus terpa pam..

Sebelah tek = 5oz :)

Sebelah lagi bagi Hasya isap.. baki pam balik.. dapat laa dalam 2.5oz..

Mek SUKER!!