Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, April 7, 2009

Ini ToPik SeRius !!

Che Det masuk balik UMNO
Menghilangkan rasa respek aku pada bekas PM ini

Statement2 yang poyos

4. Ini tidak bermakna saya terima amalan rasuah dalam UMNO. Rasuah mesti dihapuskan. Saya berpendapat Dato Seri Najib Tun Razak lebih mungkin berusaha menghapuskan rasuah daripada Abdullah. Saya percaya dia tidak akan pilih perasuah yang terkenal dan diketahui umum seperti Khairy dan beberapa lagi sebagai Menteri atau anggota Kerajaan.

12. Pada hari kedua Najib jadi Perdana Menteri dia telah pergi berjalan-jalan untuk berjumpa rakyat berbilang kaum. Ini juga meyakinkan saya yang dianya lebih prihatin terhadap masalah rakyat.

13. Oleh kerana sebab-sebab ini saya berpendapat Najib akan cuba bersihkan parti dan Kerajaan daripada rasuah dan perasuah. Tanda-tanda ini akan diperlihat apabila beliau menubuh Kabinetnya pada 8 April, iaitu esok. Walaupun Abdullah tidak lagi memimpin UMNO, jika ternampak kuasanya keatas UMNO masih ada, saya akan anggap syarat saya tidak dipenuhi.

PAS menang Bukit Gantang
Dah hagak... korang caci hina camne sekali pun.. wat laaa laporan polis berkajang2 kertas, rakyat masih tidak percaya akan kome-kome ni lagi.

Kabinet Najib esok penuh kejutan
Yang ni penuh debaran.. apakah nasib KTAK.. adakah akan digabungkan dengan MOSTI spt yg telah diura-urakan.. uwaaaa... apa nasib seterus nyer status kontrak aku ni?

Yang paling penting.. di mana kedudukan Khairy Jamaludin ? Idola aku ni taw..

Akhir kata... dapat seBATANG... hilang dua BUKIT... World Peace U Ols
.
.
.

1 comment:

Ayu Miskim said...

haha zel..
aku suka yg akhir kata ko tuh..ha3