Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, April 23, 2009

SakiT Nyer HAtiiiiiiiii......

Aku adalah cuba menge"call" inche izman dari kul 11.30 pagi tadi smpi skang dah kul 1.49 tgh...
TIDAK BERJAWAB !!!!
HP bilangan nyer adalah 2 biji
takkan satu pun tak dengar

Kalau laa aku call ni emergency gila baban pasal aku accident parah
Mau dah masuk lubang kubur pun laki aku still tak dpt info lagi
Aku call bukan nak kacau time keje
Ini SERIYUSSSSS (wonderpet.. wonderpet...)

Aku nak bagitau "ABANG KU CAYANG INTAN PAYUNG BADAK BERENDAM... claim abang dah masuk tau... banyak lak tu.. lagi 37 hengget, genap 6K... Ayang dah over excited ni..."

Oleh sbb itu, wpun aku bengang, sakit hati, stress pasal abangku tak pick up HP..
Tapi ketahui laa oleh mu sayangku
I LOVE U SO MUCH !!!!

Heheheheh.. bagi 2k bulllleeeehhhhhhh ?
.
.
.

2 comments:

MyDreamWeight said...

mama khaleef.. jgn pk bukan2..maybe dia sibukkk banget tu...hehehe
haaa lagi satu.. kalau dapat 2k tu syokk wooo...leh shopping2...nak sikit!!

eynda said...

Amboi...I love U ada makna tuuuu...hehe...bestnyer banyak duit :-)