Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, April 21, 2009

Kawan-kawanku Sayang... Tak Klik ke ?!!!

Kemain beramai-ramai lagi... sorang pun tak klik Nuffnang tau.. Camne aku nak dapat income 16K ni?!!! Aku nak beli alat yg bolehkan aku joging dalam rumah cam makcik rehan cadangkan tu.

Esok2 klik tau.. klik sampai PC kowang HANG !!! hahahaha.. aku sndr mencik nak klik Nuffnang ni sbb nnt laptop haku yg hazabbb tahap naga gaban ni terus VIRTUAL MEMORY LOW

Tak pun kan... sebagai tanda sokongan untuk aku jadi The Biggest Loser, apa kata kowang2 kesayangan aku ni tolong perabih duit kat sini ;) BROOCHBIZZ.. ada clearance kaw2 punya utk April ni.

Hehehe.. apa2 pun TQ wat visitors yg sudi melawat blog aku yg sungguh tiada motivasi untuk korang2 jadikan tauladan untuk kurus.. Bayangkan.. entry untuk FOOD lebih banyak untuk LOSE WEIGHT. Abih camno cito tu ?

Ptg tadi tak jogging pun.. kasut aku masih cantik tido dalam kotak.. Inche Izman tak abih2 bagi semangat suh pergi.. tp aku rasa kepala amat weng sbb hari ini adalah sangat banyak urusan. Jadi TIDO ADALAH LEBIH BAIK !!!

Malam lak, tiba2 gerai sate kegemaran aku bukak laa pulak malam ni
So.... wajibulghunnah hokay melantak sate 15 ayam + 10 daging (izman 7 cucuk + khaleef 3 cucuk) balance utk aku adalah tinggal 15 sajork
Sedapppppp.... smpi lupa nak snap gambor

APA LAGI.. TEKAN LER SORANG 20 KALI




1 comment:

MyDreamWeight said...

hehe halo syg.. takmo la klik2..takut hang.. sapa suh bgtau kalau klik nati hang..dah takut nak klik dah..anyway nak kena babab ke nih..kasut jog dok simpan dalam kotak lagi eh..kalau takmo meh bg kaseh pinjam..hehe (kita pun malas nak jog nih) :P