Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, April 19, 2009

Masak Lemak Cili Padi Ayam

Inche Izman request ni malam tadi.. tp aku tak masak pun.. sbb aku tak reti. Nak surfing resepi malam2 malas pulak.

So, hari ni pada asal nyer aku berharap laki aku ajak makan kat kedai
Tapi dia wat dek je.. smpi dah kul 4 tak lunch lagi apa kes..
So, aku pun tabahkan hati dan memasak..
Ni resepi dari internet, myresepi.com
Cuma terkurang daun kunyit + asam keping
Walaupun pucat lesi camtu.. Rasa nyer.. SEDAP !!!
AKU PUJI AKU hokay

Laki aku lum komen lagi sbb dia lum makan lagi
Tengah tdo.. studi tak smpi 30 minit.. Tido dah dekat 60 minit
Janji petang ni nak teman g beli sport shoes

YE-YE-YE
tau laaaa aku poyo kan
dah masuk minggu kedua ni tak gak beli2
klu malam ni jadi pergi.. adalah kunjungan aku kali ke-4 ke kedai BATA Tg Malim ni
Mesti bebudak BATA tu kutuk aku
Nak beli sport shoes low class camtu pun smpi 3-4 kali datang
Beli nyer idak jugak
Suka laaa DUIT HAKU..
.
.
.

2 comments:

MyDreamWeight said...

camne komen mrhubby? menjadik tak masak lomak tuh.. hehehe..nampak sodap je tuh..

I want to lose weight said...

jadi... tp cam terlebih lemak
ni 1st time masak tau