Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 4, 2012

Aku dan Makcik Rehan


MR... jangan carutzzz kan aku pagi2 ni tau..
Jenuh aku korek google nak cari gambor ayu gebaboom ngko ni tau..

Seperti yang dihangatkan minggu lepas..
Aku ngn MR nak diet all out (laaa sangat)..

Tapi tetiba aku ada masalah susu merudum teruk..
Hilang jap semangat nak diet tu..

Tapi pagi tadi selepas naik timbang..

PANGGIL AKU GILA KALAU TAK SEDAR DIRI LAGI NAK DIET..


Berat aku dah 125.7kg..
Sama berat masa aku mula pregnant Hasya dulu..
Tapi, masalahnya aku tak pregnant!!!!

Oleh itu.. bermula Isnin depan..
Aku akan diet..
Ni takde contest montest ke hape..

Aku nak diet setahun sepanjang 2012..

Aku nak turunkan 30kg..


Kalau berat aku turun 30kg..
Lebih kurang cam gambor kat atas ni laaaaaa...
Masih buruk jugak..
Tapi masuk dalam kategori ampun lagi ler...

So, MAKCIK REHAN a.k.a BEHFREN FASRAH FOREBER...

Are you ready?!!!

CABARAN TURUN 30 kg!!!

Sesapa yang mahu bersama kami..
Leh tinggal kat komen..
Nanti akak pollow up hokay..

Yang akan diterima join bersama..
Hanya yang berat atas 90kg sahaja..
.
.
.

6 comments:

makcik rehan KJB said...

kalo ko tak tepek gambo usahaSAWAN brooch tu kan, silap2 johan asari dah send message kat FB aku nak berkenalan taw. dah kuar gambo lengan balak hanyut aku tu, johan nak ambik aku jadik bibik pon tak hingin :))

*azni* said...

caiyok!caiyok!semoga berjaya dlm misi diet tu... ;)

sarra ielham said...

kak zel...nak join!!!

AIN NAZRI said...

akak zek izinkan aku joinnn pleaseee.. berat dah turun jadi 96 lepas beranak aritu tapi x achieve target kena buang 50kg plak doktor kata aku pendeekkkkk

IMPIAN CIK KURK said...

kak zel, sy nk join jugakkkk....
melebih2 dah lepas PD50H & PDR ari tu..

c'kurk

diLot said...

akk.. kita tak leh join
:C..
kita wat contest sendrik jek.. majok.. hahahah