Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, January 7, 2012

Hadiah untuk Hasya..

Ni dari mami..
Buku All About My 1st Year :)
2-3 hari gak laa nak nyiapkan buku ni..
Nasib baik ada catat perkembangan Hasya dalam blog ni..
Kalau harap aku sndr nak igt..
Mmg tak ingat..


Itik ni dari Abg Kalep..
Dia guna duit sendiri untuk belikan ini utk Hasya..
Dan.. Hasya paling suka hadiah abang dia ni..



Ni yang paling best..
Hehehe.. igt tak hari tu aku letak kat wall FB..
Hasya suka main masak2..
Masak oink oink sama angry bird..
Pastu main mangkuk2 kat dapur..

Tu dia.. sekali 4 set dapat..
Dari Papa, Mak Su dengan Ibu...


Beg cute ni dari nenek :)
Selain beg ni hari tu nenek belikan Hasya gown..
Princess gown..

Hehehe.. ni paling syiok..
Simpanan untuk masa depan Hasya..
Dari wan, aki dan wan uda..
Besar gak nilai dalam tu..

TQ sangat-sangat !!



Terima kasih semua..
Hasya sangat happy wpun mami hanya dapat buat majlis kecil je..
Tak sangka pulak dapat banyak hadiah..
.
.
.

4 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

Alhamdulillah murah rezeki hasya..

Mimy Hamid said...

tak sabar nya kak saya nak coret dalam buku setahun tu....

cikbedahlaser said...

syok je rasa...
even xdok sblh umah akak...
tp selalu baca blog akak.. terasa gak la menengok hasya membesar.. kejap je dh setahun....

selamat ari lahir hasya.. semoga jd anak yg solehah, cerdik n ikut cakap mami n papa....

comel je tgk hdiah kalep utk hasya..

i'm Lina said...

Happy Birthday Hasya~