Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 24, 2012

Meg*upload


Tentu sahaja usahawan bahan bakar seperti akak stress!!!
 
Tapi jangan risau..
Berlambak lagi sumber2 yang boleh dipercayai..
Tapi.. MU ni paling senang dan paling best la setakat ni..

Apa nak buat..

Semua site yang menawarkan pirating ni..
Sudah menyenyapkan diri..
Sebab belum dapat lagi filehosting yang betul2 boleh survive..

So, rakan2 pencinta jantan2 jambu sekelian..

Di kesempatan yang ada ini..
Akak tak dok rehat pun..
Akak akan korek mana2 drama lama2 yang masih IN..
Dan akan proses utk kamu semua :)



1 comment:

Mommy Lily said...

hi, good luck with the lose weight mission. sama lah macam kita, mission tak kesampaian nak turunkan berat sejak dari kecik lagi hehhee..