Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 10, 2012

Posh76 3rd Year Anniversary Blog Giveaway!!!!

Mengenai give away ni..
Boleh klik SINI.. :)

1.Wajib jadi followers Posh76 - SUDAH

2.Letakkan link Posh76 dalam bloglist anda - SUDAH LAMA ADA

3. Letakkan gambar diatas tu disidebar blog anda dan linkkan dgn entry ni - SUDAH JUGA

4.Sila nyatakan apa yg korang sukerrrrr sgt pasal blog Posh76 ni...

Saya suka sebab banyak citer pasal makanan dan restaurant yang best dan tak best.. boleh dijadikan panduan hidup :)

Kemudian saya suka kepada kucing dia..

Saya juga suka dengan penampilan tuan punya blog yang simple, tak mengada-ngada, tak berlagak, tak menunjuk-nunjuk dan tak mendelete saya dari FB beliau (eh kita fren2 dah ke dalam FB)


5.Lepas buat entry kat blog sila linkkan entry tu kat ruang komen yer - SUDAH

6. Tag 1 orang jer member korang ...kasi happening sikit
I nak tag KAK NGAH - http://www.lindarosman.com/

.
.
.

3 comments:

POSH76 said...

thanks beb blogger pertama menjointkan diri...aku suka statement ko hehe

mama iris said...

tang mendelete dari fb friend tak menahan tu hahahha.

I want to lose weight said...

sila tahan diri :)