Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, January 30, 2012

D30KG - tamat bulan pertama


Hapdet hari ni jer..
Sebab esok aku dah start cuti..
Konpem sibuk wat kek :))
Konon laa sangat!!!

Anyway, oklah tu..
Dari 126.2kg.. tamat Januari.. jadi 123.9kg
So, total penurunan ialah 2.3kg

Tak tercapailah target nak turun 3 kg untuk bulan ini..
Salahkan diri yang selalu lupa diet..
Bila balik rumah mak sendiri..

La ni weekend jer bertunggu tanggak laa kat Gumut Tambahan nun..
Kan adik aku nak kahwin..
So, atas tiket anak kesayangan mak..
Mak aku tentu je masak best2 utk anak comei dia ni..
Kena lak aku ler tinggal paling jauh dengan mak aku..

Heheheh.. jauh laa sangat 7km tu :))

So, peserta lain apa kes?

Jangan lupa hapdet dekat KMMK esok ye..
.
.
.

2 comments:

myza said...

bestnya trun banyak ceciter zalia buat apa trun byk tu utk sbulan... :)

I want to lose weight said...

2kg mana ada banyak..

tak wat apa pun..
skang ni cuba malam tak makan..
siang makan macam biasa..

sarapan - nasi
lunch - nasi
minum petang - kuih

malam tak makan.. minum air je banyak2 kasi kenyang