Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, June 17, 2012

Not Good :)


18/06/2012 - Isnin

Nampaknya target tidak dapat dicapai..
Malahan naik pulak 100 gram..

Namun, semua terjadi salah aku jugak :))

Semalamkan buat kek..
Pastu pi rasa laa dalam sepotong dua..
Memang sangat sedap :)

Pastu wat choc ganache..
Sket2 tercuit.. saaappp terus masuk mulut!!

Pastu semlm makan cam naga..

Kan Birthday anak buah aku..
Depa datang celebrate kat rumah aku..
Siap bawak KFC 1 barrel..

Mak aku pulak.. siap tapau lauk dari umah dia utk dinner kang..

Huhuhuhuhu!!!

Sarapan - 2 biji telur separuh masak + ayam goreng seketul
 
Lunch - 3 ketul ayam KFC (memula poyo buang tepung.. lama2 NGAP!) + sikit coleslaw + kentang putar + ikan kembung bakar + air asam secoet + kek sepotong

 Dinner - 1 ketul ayam masak merah + 4 ekor udang sambal + 3 ketul ayam rebus (termasak awal sebelum mak kasi lauk.. kena laa makan jugak)

Agaknya... kalau dicantum2 balik ayam2 tu..
Lepas jadi sekor ayam kot..
Punya banyak makan ayam..

Wpun minum air hampir smpi 6 liter..
Tak cukup untuk menurunkan berat utk pagi ini..

Takpe.. kita mula balik hari ini..

Azam aku.. mesti takde kantoi..
Sampai birthday MIJ 4 July 2012 nanti..
Masa tu aku dah berangan nak makan kek SR sepotong..
Tapi.. dengan syarat masa tu berat aku mesti dah 110kg ke bawah..
Kalau tidak.. birthday dia tu aku nak tido awal :))


Hari ini punya breakfast..
3 telur dadar buh kobis sket dalam tu pastu masa tgk masak buh cheese sekeping
Ikan bakar semlm sekor..

Lunch cadangnya.. salad + tuna

Dinner.. scramble egg + ayam goreng (tak tau lagi bape ketul..)

Harap2 hari ni takde laa sapa2 bagi lauk sedap2 pulak..

Tengah bersemangat ni..
Jangan dikacau :))
.
.
.

2 comments:

sitynuress said...

wahh kagum aku.. mmg menjadi sungguh diet atkins ni kat ko ye.. bagus bagus
aku support ko berusaha keras :)
usaha tangga kejayaan!!!

Aiza Haris said...

takpeee tak naik bykkk pun.. rileksss3....