Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 22, 2011

Akhirnyer...

Takde perancangan pun nak beli pam letrik..
Sebab rasa puas hati dengan Avent Manual..
Pastu aku ada beli lak sebiji lagi avent manual baru pada kawan MR..

Hari tu..
Tengah melayan-layan FB..
Tetiba nmpk satu iklan..
Member ni nak jual Spectra 3 dia yg jarang sangat guna..
Kurang dari 10 kali pakai & masih dlm warranty pasal dia pun baru je beli..
RM200 sahaja.. FOC extra shield + MOL container..

Tak fikir panjang terus transfer duit..

Hari ni dah rasmi pakai..

Tak banyak pun dapat pam..
Maybe belum dapat membiasakan diri lagi..
Masih rasa Avent manual still the best..
.
.
.

4 comments:

Cik Ayu said...

i memang pkai spectra3.. so far ok jerr sbb spectra3 ni la yg mula2 sekali i kenal.. xde niat nk tukar pun sbb sgt berpuashati. maybe sbb u da rasa avent manual dulu, then yg ni u rasa mcm x brp sgt kan

I want to lose weight said...

sakit sket guna Spectra ni.. maybe sbb shield nyer takde lapik..

tapi sbb dah beli, mesti pakai punyer :)

Mama Zara said...

avent manual still da best :) sy pernah try gak s3 ni...medela yg letrik pon, but still avent manual no. 1 :)

I want to lose weight said...

Betui Mama Zara..

Letrik ni satu je kelemahannya.. LAMBAT!!!

Kalau manual kita yg tentukan nak laju ke nak pelan..

Kul 5 pagi tadi.. 45 minit baru habis ngepam.. kalau pakai manual, 15 minit je dah setel