Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, May 4, 2011

Hasil tenusu bulan April

Sikit je pun..
Kalau nak bandingkan dengan stok Mieja..
Jauh langit dari bumi..

Total sumer = 92oz

Jadi laa kan..

Aku ni ngumpul2 bukan apa..
Cukup seram memikirkan satu hari nnt Hasya ada gigi..
Skang ni pun melecet2 nenen bila dia mengasah gusi..
Tak dpt nak imejin.. kalau dia ngasah gigi..

At least, dlm proses penyembuhan ke hape..
Dah ada ready stock untuk dia..

Satu lagi persediaan menghadapi bulan puasa..
Skang ni.. siang minum at least 3-4 liter...
Klu bulan puasa camne nak minum banyak2..
Pastu aku malas tak puasa ni..
Sebab time nak mengganti kang hazab..
.
.
.

2 comments:

Va Va Voom said...

macam stok ice cream la pulak hehehhehe

Adwawa3 said...

bestnya tgk dh ada stok...byk ckit xpe..asalkn ade.
bab menggigit tu xleh nk wat ape la...dulu klu kena gigit trs tekap muka anak kat B, hehe..trs dia lepas...pastu ckp tak leh gigit, ummi sakit...:-)