Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, May 10, 2011

Premium BeautiFOOL..

Aku dah lama dpt emel.. FB mesej.. SMS... Tagging... Cbox
Pasal PB ni..

Tapi hari ni agak melampaui batas..
Bila gambor aku ngn BFF..
Telah dikomenkan dengan iklan PB..

Wahai penjual2 PB sekelian..
Takat PB ni.. nenek PB ni pun aku dah cuba tau..
Kali ke-3 pakai kot..
Merabak PB tu bahagian peha..

Kalau korang sanggup bagi aku PB free tiap kali PB merabak..
Aku sanggup tak beli Ipad..

Amacam? ada BERAN?!!!


Kalau betul PB ni boleh kasi kurus..
Apsal ko letak model yg dah sedia kurus?!!

Keterangan lanjut pasal "KEBERKESANAN" PB NI..
(berkesan laa sangat.. konon)
Anda boleh tekan SINI..

Tapi awas.. rated 13PG :)
Lepas baca mesti kamu semua tak leh tdo malam..
Memikirkan camne nak kornar aididmuadib ni..


Bayangkan aku pagi-pagi..
Dengan anak sorang berkuak tak tentu hala..
Sorang lagi berkeriau sana sini..
Aku dengan amannya menonggeng2 dalam bilik pakai PB..

Jangankan nak pakai PB dengan aman pagi-pagi..
Spender aku pun kadang2 pakai terbalik tau!!

Oleh itu..

Sila pergi jauh-jauh..
Kalau setakat pakai PB yg sendat smpi esofagus pun terjepit..
Perut pun terhimpit..
GAJAH pun kalau ko pakaikan PB hari2 boleh kurus..
.
.
.

20 comments:

Yu'xan Lee said...

tue arr kak zel, saya beli jek bukan mian lagi, sekali pakai tak selesa langsung..nu ha peram dalam lemari jek.. mana ado pakai pb jek buleh kurus, tipuuuu....

I want to lose weight said...

Tau takpe :))

ratusiput said...

betul2 tu zel.aku pun ade satu.time pakai mmg ar melentik badan tp yarabbi hazab nk menyarung.takble tahan aku tiap kali nk kencing dok dlmtoilet berejam2 sbb nk pakai mende alah tu.skang ni dok tergantung je dlm gobok.kot ade sape nk bli 2nd hand ko roger2 aku.baru pakai tak sampai 10 kali pun.cantik lg PB aku.ehehe..

ratusiput said...

lg satu masa pakai PB tu mak aih dada...kalah dada pamela anderson.maju kedepan.dah mcm apa aku tgk dada sendiri.ahaha...

ezey said...

ko tanya la akak yg promo tu zel..kalau sy pakai PB buleh jd mcm katherina zeta jones..sy jadi duta PB akak secara percuma..tp sblm tu akak kena sponsor PB kt saya 1....

I want to lose weight said...

Gambor catherine Zeta jones yg dari gemuk jadi kurus tu.. paling BABI sekali..

Bila masanya CZJ tu pernah gemuk

Faizaharis2 said...

huhuhu...lawak laaaa..skee baca....

hmmm pasni suh dorg wat GAJAH tu jadi model kan kan...baru betullll....

betul kata ratusiput.... time nak kencin hazabbbbbbbbbbbbb nak membuka menyarung....kalo jenis takleh tahan kencing cane?? hehehe

I want to lose weight said...

Cam aku laa.. pantang terlebih tahan sket.. konpem!!!!

littlehumblelynn said...

ZELL

aku pun pembaca tegar aidid blg--saya anti MLM..huhuhu

xde maknanya kalo pakai PB tuh..sengkak perut bagai..seksa lagi ada!!

bg aku diet je lah cara normal..kalo betul nak turun-- akan turun jugak..x yah pakai jalan singkat gitu!!

etiey.com© said...

hehhehe.. marah nampak! tp memanglah dikatakan pb nih boleh menguruskan tp bagi saya tak akan menguruskan cuma membentukkan badan sahaja.. kurus tetap kena control makan dan diet seimbang...

Wanita Mutalib said...

eee..ita mmg tak pernah try menda2 ni kak..
betui kata akak, tak sempat nye dngn beranak kecik ni..

apara itu olangg..cit..talak keleja punya olang.

syida said...

PB ni untuk org yg kurus tapi badan ada mengelebir, cantik la pakai....dia sembunyi kan yg lebih2tu...nak pakai memang hazab...idah pun ada 1 set XL size..dok cantik tersidai...

Pakai tak sampai 5x, bayar ribu ribu lagi...rugi je

Sofie Natashah said...

terbaik la entri ni kak Zel, saya sokong!

POSH76 said...

cayolah beb statement berani mati...aku pun pernah pakai habeh duit ajer....beli corsett bese pun ok ajer

makcikrehan KJB said...

Nak aku maki ke tak nih? muahahahaha....

Kau Dan Aku-Hidup Ini said...

hahaha..akak ni kelakar lah. Blog akak ni A MUST LIST READ EVERY MORNING for me tau.. !! Kalau tak, takleh buat keja saya.. hahehehehe

noradzlina.kamdani said...

ank jiran pkai pb dengonye skrg dh ssh nk bernafas dgn betul..mgkn beli size yg betul2 kecik utk diri sendiri.

awek_utara said...

hahhaha..kwn sye puas dok melobi suh sye beli..siap kasiskim ansuran terendah tu..tp xde inginnye nk pakai..nyusah jek..

p/s : saye pn same ngn kau dan aku - hidup ini..pembaca tegar blog ni (tegar tuh)..tiap2 hari msti bukak, pagi, tgh ari, n ptg, if xde n3, mmg frust r..boring gile ko!..huhuhu

Mia-Ina said...

setuju ble ada yg kata PB ni utk sembunyi perut / tempat geleber...bukan utk kuruskan...diet yg sbnrnya membantu kurus +++senam.

tu yg mia x beli...mls nk pakai..ms kahwin ari2 br pakai benda gini..dh rimas..auww sakit perut ku...konon nak jaga pinggang

klik ur nuffnang kak zel

awek_utara said...

uwaa...nape akk delete comment saye? smpainye hati..sob2... ;((