Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, May 31, 2011

juaimurah.blogspot.com (STICKY 48 HOURS)

KEDAI JUAIMURAH
(memang confirm murah berbaloi-baloi)

Ramai dah kot kaum ibu kat sini dah tau pasal on9 store terhangat ni..
Juaimurah ni menjual barang2 preloved untuk anak-anak kita..
Wpun preloved, tapi kualiti dijamin tip top..

Sangat sesuai untuk insan2 yang suka berjimat.. (cam Kak Zel ;) )
Lgpun ada sesetengah brg tu bukannya nak pki lama sangat..
Brg-brg Hasya spt bouncer, bumbo, toys.. etc
Hampir semua dibeli dari Juaimurah ni..

Barang-barang yg ditawarkan.. (branded hokay)
  1. Educational toys
  2. Baby toys
  3. Breast pump
  4. Baby and Children Books
  5. Baby & mom gears
  6. Baby care and safety
  7. Baby travel equipment
Harga.. berani potong kuku 10 jari..
Memang sangat murah berbanding kedai2 online preloved yg lain..

Penghantaran menggunakan express courier..
Hangpa bayar hari ni.. esok dah boleh dapat ;)

Boleh add kat FB..
Tapi kat sini ada gambar-gambar barang je..
Untuk keterangan lanjut..
Gambar-gambar tambahan..
Kena pi kat http://juaimurah.blogspot.com

Sapa-sapa yang duduk Penang..
Juaimurah sebenarnya ada kedai di sana..
Boleh tanya owner untuk dapatkan alamat kedai..

p/s: iklan ini ditaja oleh owner juaimurah ye (TQ K. Ros)
.
.
.

No comments: