Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, May 23, 2011

Rehan.. Ko tak merasa dah!!!


Satu plastik besar punya bagi..
Ni kalau nyicah buh gula + kicap + cili padi + belacan sket..
Perghhhh... lazat!!

Sayangnya..
Aku takut Hasya sakit perut..
Kalau aku je sakit perut takpe..

Inche Izman nampak buah-buahan ni smlm atas kereta..
Dia tanya sapa bagi.. aku jawab ler ANAK MURID..
MAMI MINTAK KE?

Apsal lak aku nak mintak..
Aku pun tak tau rumah dia ada pokok buahan apa..

Kesimpulannya..

Rehan dah tak merasa buah-buahan auntie Mary lagi :)

Sekian..
.
.
.

5 comments:

noradzlina.kamdani said...

kecur air liur aku la zel...

Tina Othman said...

sedapnya zel

CutieIntan said...

memang kecur air liur dibuatnya...waaaa

Mrs weck said...

kak zel : saya ibu yg fully breastfeed anak saya. Saya juga mmg pemakan mangga muda yg tegar.. Kak jgn risau k.. alhamdulillah, tiap kali lepas melantak 2-3 bijik mangga muda cicah kicap+cili padi+gula n belacan bakar..mmg anak saya xde apa2 effect pun. Sakit perut pun idak. Lagi pun mangga muda ni ade vitamin tau. Terpulang la kalau akak still nak sekat permintaan tekak akak mkn pelam tu..kalau saya..dah ngap dahh..haha

I want to lose weight said...

Nak try dah ni.. Tak tahan..
Tapi igt tak bubuh cili & belacan..
just buh gula &kicap..

Hasya ni tiap kali akak makan pedas..
Nanti beraknya jadi kaler HIJAU