Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, May 29, 2011

Cerita di sebalik Corelle :)

Malam tadi lepas insert gambor..
Tak sempat nak taip..
Hasya nangis dalam bilik...
Nenenkan dia.. tup2 aku pun hanyut sama :)

Corelle ni.. aku ngidam nak pakai masa pregnant Hasya..
Lama giler kan..
Pastu masa 7 bulan, kawan PID aku offer..
Guna adik ipar dia punya PERNAMA skim..
Boleh bayar 10 kali :)

Dengar 10 kali x rm39.00, suka akak..
Terus order..
Ikutkan aku bukan order yang ni..
Tak igt yang mana..

Lama gak baru lulus..
Pastu dah dapat, payah pulak nak ambik..
Sebab pinggan2 ni dok kat Parit..

Tup2 semalam, kawan PID Parit aku turun KL..
Dengan senang hatinya sanggup singgah Tg Malim anta..
(TQ Zarina! )

So, saya sudah ada pinggan Corelle..
Nak kena kasi Hasya jilat satu kali..
Kasi hilang kempunan..
Masa dalam perut tak dapat :))
.
.
.

6 comments:

Amiizaa2001 said...

weii zel, kalo kempunan kena bg jilat ker? amponnnnnnnn soalan aku.....

Tina Othman said...

wahhhhh...patutlah smlm entry bergambar je..bestnya dpt corelle =)

Mimy Hamid said...

kak zel corelle ni set ada baper...

noradzlina.kamdani said...

bestnye...aku teringin gak tp kureng mampu he he he

ratusiput said...

ko 7 bulan zel...aku 8 tahun...tgk ni http://akuratusiput.blogspot.com/2011/04/panaspanas-dari-bonet-kereta.html

I want to lose weight said...

mimy - 16 pieces

Lin - HUTANG 10 kali bayor wei.. kalau ambik selepuk nak letak RM390.. aku pun pikir 300 kali :))

Mieja - aku rasa laaa...

Ita - hehehehe lagi dahsyat