Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, May 4, 2011

Untuk yang sudi datang..

Yang request peta nak mai Majlis Cukur Jambul Hasya..
Merangkap Majlis Perkahwinan adik ipar aku..

Tu dia peta..

Tak pun hangpa calling2 je aku tau..

Senang je nak mai.. confirm tak sesat punya..

Rehan aku percaya dia mungkin sesat..

Pn Anzalna.. Kak Ngah...
Kalau korang sesat..
Tak TRUE la :))

Pn Faezah Abd Wahab..
Meh laa turun dari Cameron tu..
2 jam je dari sana nak smpi Tg Malim..

GENG-GENG ISTERI SOLEHAH & HOT MAMA...
Mai laa laga2 perut..

Pada pembaca2 lain yg terlalu Tg Malim ke 7hb Mei ni..
Memang nak dtg Tg Malim ke..
Jemput laa datang makan kenduri..

No. Phone I.. ada di atas sanun :)
.
.
.

9 comments:

Mrs Nazar said...

kak zel..nak tanya la sikit..adik ipar kak zel ni kerja upsi ker?

hihi sebab..laki saya dapat jemputan staff dia kenduri yg sya kata tu..kat kampung lambak ar...entah2 we are talking about the same function kut...

kalu betul..lagi bagus..2 kenduri sekali gus

etiey.com© said...

hmmmm alahai.. kalaul;ah boelh pergi best nya kan leh kenal kenal

kakngah said...

ikut peta, insyaallah jumpa kot sbb jalan belobang tu aku mmg hapal dah kekekeke!!!

timing?? pagi kan?? pkl 10? 11??
parking senang tak?? aku, bab parking ni, failed la... huhuhu!!!

I want to lose weight said...

a-ah betul.. adik ipar keje upsi:)

Mia-Ina said...

klu dpt pergi, best gak...dpt jumpa hasya. aduhai

I want to lose weight said...

kak ngah.. dtg mkn kenduri kahwin terus la :) dlm kul 11.30. time ni org tk ramsi lg

kakngah said...

wokeh! insyaallah kalau takde mende sok g aku sampai dgn anak2 jek la.. sbb che abg aku koje....

AZANI said...

Assalam tuan laman
saya datang dari laman kakngah(lindarosman)
salam ziarah.

Mak Doyah said...

Terima kasih la jemput aku zel, aku balik kampung la last week..meh la datang naik cameron highland ni kalau nak sejuk-sejuk..boleh la aku cubit2 si hasya sikit..